fbpx
fotografie de nuntă la munte și elopement
September 1, 2018

Laura & Iulian || Nuntă la munte

Pregătește-te să simți briza muntelui! Prin fotografiile ce urmează, te invităm să visezi la aventuri romantice pe cărări neumblate.

Nunta la munte a lui Iulian și Laura a fost un elopement… mai altfel. Deși trăiesc în Timișoara, cei doi au vrut să lase orașul în urmă și să își înceapă viața ca soț și soție în mijlocul naturii. Zis și făcut: au strâns o mână de oameni dragi și au fugit pe munte pentru o ceremonie intimă în micul schit de pe vârful Semenic, de care îi legau multe amintiri.  Noul capitol din viața lor de familie a fost sărbătorit cum se cuvine printr-o petrecere rustică în Brebu Nou (Wolfsberg).

Ziua a început cu o dimineață de pregătiri intense, urmate de o ceremonie religioasă în panorama spectaculoasă de pe munte. A fost o zi de iulie perfectă pentru fotografii, cu raze aruncate printre nori și briză plăcută printre faldurile rochiei de mireasă 🙂 După slujbă a urmat o seară relaxată pe terasa dintre brazi. Decorul organic s-a îmbinat perfect cu natura în această nuntă la munte, concepută ca un vis boem de roz și verde cu lumini discrete, photo corner din mesteceni, aranjamente florale roz pal și multă verdeață.

Cuplul:

Laura și Iulian

“Am iubit dintotdeauna muntele, natura inaccesibilă și stilul românesc autentic. Ne-am dorit o nuntă mică, cu suflet, în care să ne regăsim. Am păstrat-o simplă și fără stres. Fotograful și videograful nostru au fost de vis. I-am avut alături de noi încă de la cununia civilă care avusese loc cu un an înainte, pentru că, văzându-le portofoliul, ne-am îndrăgostit de stilul lor și am știut că trebuie să îi avem alături în cea mai importantă zi. Imaginile vorbesc de la sine.”

Locația:

Parcul Național Semenic – Cheile Carașului, Brebu-Nou