fbpx
foto nunta stil moldovenesc Anghel Brothers
November 6, 2018

Roxana și Sergiu || Nuntă bănățeană în stil moldovenesc

Cred că puteți ghici cu toții acel sentiment pe care îl ai ca fotograf atunci când o pereche de miri foarte îndrăgostiți, precum Roxana și Sergiu, îți încredințează misiunea de a le fi alături în ziua nunții – o nuntă în stil moldovenesc în inima Banatului. Este fabulos! Cu atât mai frumos cu cât recomandarea pentru serviciile noastre a venit de la alți miri cu care am împărtășit o experiență unică (Laura & Iulian).

 

 

Nunta nu avea să fie una mare, dar a fost cu siguranță peste așteptări din toate punctele de vedere. Pregătirile și petrecerea au avut loc în cadrul Perla Hotel & Events, un complex care ne-a lăsat plăcut impresionați – atât ca servicii cât și ca design.

 

 

Ce ne-a rămas întipărit în minte și acum este tensiunea pozitivă din acea zi… emoțiile, dragostea și inocența și-au dat mâna și au creat o poveste la care ne bucurăm că am luat parte ca fotograf și videograf de nuntă. Poți descrie cu ușurință locuri, acțiuni, întâmplări – dar cu sentimentele, nu-i așa lesne! Să fi fost acolo, ați fi văzut cu ochii voștri un basm. Încercăm să vi-l prezentăm pe cât de feeric a fost, prin imaginile din acest articol. Enjoy!

Cătălin