fbpx
fotografie de nuntă la Suceava
November 27, 2018

Kitty și Marius || Nuntă reloaded la Suceava

Este pentru prima dată când fotografiez un cuplu care a organizat două nunți! 😀

Cristiana și Marius, împreună cu familia și prietenii, s-au bucurat atât de mult de iubirea lor încât au hotărât că acest eveniment trebuie neapărat sărbătorit de două ori: o dată la Reșița (de unde este familia miresei) și o dată la Suceava (de unde este familia lui Marius). În caz ca ati ratat nunta din Banat puteti vedea fotografiile aici

Înapoi la Suceava deci…

Dacă primul eveniment a fost de vis, ei bine, la nunta de la Suceava totul a fost mirific! Nuntă mare, ce să mai… Tradițiile nu puteau să lipsească și au fost frumos integrate în ansamblul evenimentului. Am să încerc să vă descriu câteva dintre cele mai emoționante momente tipic românești de la această nuntă. 

La debutul nunții, mirii și-au luat “iertăciunea” de la părinți și au ținut să îl comemoreze cum se cuvine și pe tatăl mirelui, cu o floare depusă pe mormântul său – momente pe care le puteți admira în fotografia de mai jos. 

Petrecerea a fost presărată cu muzică și dansuri populare specifice zonei, o frumusețe! Scena baticului nu a lipsit, spre deliciul audienței.

Nu stiu cum se face, dar e deja o constantă, de câteva ori pe an ajung în Moldova – parcă e dat de la Dumnezeu să văd acele locuri minunate. Îmi aduc aminte și acum de nebunia de la petrecere: așa e când te bucuri de iubire, petreci până dimineața.

Noi anticipăm că ne vom revedea în curând cu Cristiana și Marius 🙂

Enjoy!

Cătălin Anghel